Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Latijns-Amerikastudies

Studievoorlichting

Meeloopdag Latijns-Amerikastudies

Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Latijns-Amerika is een regio met een enorme culturele diversiteit en een kleurrijk, boeiend en soms gecompliceerd verleden én heden. Leer de cultuur, geschiedenis en Spaanse of Portugese taal van Latijns-Amerika kennen en ontwikkel jezelf tot waardevolle regiospecialist, met een kritische blik op de wereld. Ontdek de opleiding Latijns-Amerikastudies in Leiden!

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?
De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

 

Blijf op de hoogte

Eind september zullen nieuwe meeloopdagen gepubliceerd worden. Wil jij weten wanneer je je kunt inschrijven voor de meeloopdagen bij Latijns-Amerikastudies? Laat dan je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

Laat je gegevens hier achter

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.