Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Russische studies

Studievoorlichting

Meeloopdag Russische studies

Datum
woensdag 15 november 2023
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Met z’n bewogen geschiedenis en politiek is Rusland een land met grote invloed op Europa en de wereld. Tijdens de bachelor Russische studies leer je alles over de cultuur, geschiedenis en politiek van dit grootste land ter wereld. Bovendien leer je de taal vloeiend spreken, lezen en schrijven.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

 

 

 

Programma

11:15 - 13:00 - Taalcollege Russische grammatica 1A
13:15 - 15:00 - Hoorcollege Geschiedenis van Rusland

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.