Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Oude Nabije Oosten-studies

Studievoorlichting

Meeloopdag Oude Nabije Oosten-studies

Datum
woensdag 22 november 2023
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Het Oude Nabije Oosten heeft een rijk en boeiend verleden. Wil jij je verdiepen in deze oude en veelzijdige culturen van de mediterrane wereld? Met Oude Nabije Oosten-studies in Leiden verdiep je je in de wereld van het oude Egypte, van Mesopotamië en Anatolië en in de Hebreeuwse en Aramese talen en culturen.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

11:00 - 13:00 - Taalcollege Inleiding Middelegyptisch en hiërogliefenschrift
13:00 - 15:00 - Hoorcollege Archaeology of Ancient Egypt
15:00 - 17:00 - Campus tour

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.