Universiteit Leiden

nl en
Bezoek de Experience Day van Urban Studies

Studievoorlichting

Experience Day Urban Studies

Datum
zaterdag 25 november 2023
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

De aanmeldingen voor de Experience Day zijn gesloten.

Heb jij interesse in het Engelstalige programma BA Urban Studies en wil je weten of het bij je past? Kom naar de Experience Day. Hier ga je dieper in op de inhoud van het programma: je volgt een hoorcollege en je doet mee aan een werkcollege. Verder is er een informatiemarkt, waar je je vragen kunt stellen aan studenten en staf. De Experience Day vindt plaats op de campus in Den Haag op zaterdag 25 November.

De Experience Day is in principe bedoeld voor studenten die al wat van het programma weten, omdat ze bijvoorbeeld een Open Dag hebben bezocht, of mee hebben gedaan aan de Online Experience

Programma van de Experience Day 

  • Start de dag met een hoorcollege door Prof. Manon van der Heijden.
  • Volg een werkgroep, hier ga je dieper in op het hoorcollege en de huiswerkopdracht die je van tevoren hebt gekregen. De huiswerkopdracht wordt op deze site gezet, uiterlijk in de week voor het evenement.  
  • Gedurende het hele evenement is er een informatiemarkt, waar je je vragen kunt stellen aan staf en studenten.  
Tijd Programma
14.00-14.30 Inloop en Registratie
14.30-15.15 Hoorcollege door Prof. dr. Manon van der Heijden 
15.15-15.30 Pauze
15.30-16.15 Werkgroep

Ouders, verzorgers en begeleiders

Je ouder, verzorger of begeleider, kan het hoorcollege bijwonen en tijdens het werkcollege is er voor hen een stadstour.

Huiswerk

Om je voor te bereiden op de Experience Day, krijg je huiswerk, net zoals je dat zou krijgen voor een echt hoor- en werkcollege. Je vindt het huiswerk hier.

Tijdens de Experience Day wordt er wat dieper ingegaan op de inhoud van het programma. Het is ter voorbereiding slim om ook deze video te kijken over de opzet van de studie.  

Contact

Heb je vragen over dit evenement, neem dan contact met ons op via proefstuderen@hum.leidenuniv.nl. Heb je vragen over het programma Urban Studies, dan kun je chatten met een student ambassadeur. Je kunt de contactgegevens van andere relevante stafleden hier vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.