Universiteit Leiden

nl en
Kom proefstuderen bij Notarieel Recht

Studievoorlichting

Proefstuderen Notarieel Recht

Datum
woensdag 10 april 2024
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Een middag in de collegebanken

Ben jij een leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Notarieel Recht te studeren in Leiden? Kom proefstuderen! Tijdens het proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege, kun je al je vragen stellen aan de docent en maak je kennis met studenten die Notarieel Recht volgen.

Voor wie?

Om aan een proefstudeerdag bij Recht en Economie deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al geori├źnteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de website hebt bestudeerd.

Locatie & routebeschrijving

Meld je aan

voor deze proefstudeerdag

naar het aanmeldformulier
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.