Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Biologie

Studievoorlichting

Meeloopdag Biologie

Datum
woensdag 4 oktober 2023 - zondag 28 april 2024
Locatie
Sylvius
Sylviusweg 72
2333 BE Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Biologie

Als je een dag meeloopt bij de opleiding Biologie aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Voor wie?

Je kunt een dagje meelopen als je minimaal in 5 vwo zit en als je je al hebt georiƫnteerd op de opleiding door deelname aan de Open dag of het Proefstuderen. Ook vinden we het belangrijk dat je de opleidingsbrochure of de website hebt bekeken.

Data en aanmelden

In overleg met jou prikken we een datum waarop je zoveel mogelijk verschillende kanten van de studie te zien krijgt.'De opleiding neemt contact met je op nadat je je hebt aangemeld. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.