Universiteit Leiden

nl en
Beleef de Online Student Experience

Studievoorlichting | Online Proefstuderen

Online Experience English language and culture

Toelichting
Je kunt het hele jaar door Online Proefstuderen bij English Language and Culture. Je kunt dus op ieder moment dat jij wilt deze online activiteit starten.

Hoe werkt het?

Als je erover nadenkt om deze opleiding te gaan studeren aan de Universiteit Leiden en je wilt weten of het bij je past, dan kun je de Online Experience doen. Het is speciaal ontworpen om je een goed idee te geven van hoe het is om Engelse taal en cultuur te studeren. Het bestaat uit online mini-colleges met een paar opdrachten, alsof het echte eerstejaarsvakken zijn. Kijk de video’s, beantwoord de vragen en kijk of het wat voor je is.

Online Proefstuderen: hoe doe je dat?

In dit korte filmpje zie je hoe het Online Proefstuderen er ongeveer uit ziet. Het voorbeeld is van de opleiding Geschiedenis, voor English language and culture ziet het er vergelijkbaar uit.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Contact

Veel plezier!

De Online Experience is in het Engels en duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Je vindt de Online Experience op deze webpagina

Wanneer?

Je kan deze Online Experience het hele jaar doen, wanneer je wilt. 

Contact

Als je vragen hebt over de Online Experience of over de bacheloropleiding English Language and Culture, kun je contact opnemen met de studieadviseur of studentambassadeur. Je vindt hun contactgegevens hier.

Meld je nu aan voor de Online Experience

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.