Neem deel aan de Online Experience

Online Experience Philosophy: Global and Comparative Perspectives

23 januari 2019 - 15 december 2019

Hoe werkt het?

Als je erover nadenkt om deze opleiding te gaan studeren aan de Universiteit Leiden en je wilt weten of het geschikt voor je is, dan kun je deelnemen aan deze online experience. Dit programma is ontworpen om je een goed idee te geven van hoe het is om Philosophy te studeren. Het bestaat uit online mini-colleges met een paar opdrachten, alsof het echte eerstejaarsvakken zijn. De minicolleges en -opdrachten zijn voorbeelden van cursusmateriaal die je tijdens je studie Philosophy: Global and Comparative Perspectives daadwerkelijk zult bestuderen. Om een goed beeld te krijgen van wat Philosophy: Global and Comparative Perspectivesallemaal te bieden heeft, bekijk alle video's en probeer de opdrachten!

Wanneer?

Je kunt het hele jaar deelnemen aan de Online Experience Philosophy: Global and Comparative Perspectives. Meld je aan via het registratieformulier op deze pagina.

Contact

Als je vragen hebt over de Online Experience of over de bacheloropleiding Philosophy: Global and Comparative Perspectives, kun je contact opnemen met de studieadviseur of studentambassadeur. Je vindt hun contactgegevens op de volgende webpagina.