Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Natuurkunde

Studievoorlichting

Meeloopdag Natuurkunde

Datum
2 oktober 2017 - 29 juni 2018
Bezoekadres
Oortgebouw
Niels Bohrweg 2
2333 CA Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Natuurkunde

Als je een dag meeloopt bij de opleiding Natuurkunde aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Voor wie?

Je kunt een dagje meelopen als je minimaal in 5 vwo zit en als je je al hebt georiënteerd op de opleiding door deelname aan de Open dag of het Proefstuderen. Ook vinden we het belangrijk dat je de opleidingsbrochure of de website hebt bekeken.

Data en aanmelden

In overleg met jou prikken we een datum waarop je zoveel mogelijk verschillende kanten van de studie te zien krijgt. Sommige dagen zijn daarvoor beter dan andere. In het aanmeldformulier kan je bij ‘voorkeursdatum’ een aantal weken of weekdagen noemen die je voorkeur hebben.

Locatie & routebeschrijving

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Leiden Centraal bus 57 (halte Wassenaarseweg/Corpus) of bus 37 (halte Niels Bohrweg).

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie