Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Webinar 'Dual PhD Centre' over promoveren

Datum
donderdag 7 november 2024
Toelichting
Webinar: 16:00 - 17:00
Locatie
Online

Promoveren én werken

Let op: dezelfde webinar vindt ook plaats op dinsdag 5 november van 16:00 - 17:00 uur.

Het Dual PhD Centre van de Universiteit Leiden biedt professionals de mogelijkheid om deels tijdens hun werk promotieonderzoek te doen, met focus op een thema uit de beroepspraktijk.

Tijdens het webinar krijgt u meer informatie over de intensieve begeleiding, training, coaching en intervisie die geboden wordt tijdens het programma. 

Dit traject biedt voordelen voor de kandidaat, werkgever en universiteit: verdere professionele ontwikkeling, toegang tot actuele wetenschappelijke kennis en samenwerking met zeer gemotiveerde onderzoekers.

De inschrijving opent binnenkort

Houd de website in de gaten om u aan te melden voor de webinar over duaal promoveren.

Op de hoogte gehouden worden? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Duaal PhD Centre

Het Dual PhD Centre faciliteert duaal promotieonderzoek bij de Universiteit Leiden: Het duaal promotieprogramma van het Dual PhD Centre biedt professionals de kans een deel van hun werktijd te besteden aan het doen van promotieonderzoek. Daarbij staat een thema uit de beroepspraktijk centraal. Tijdens het promotieonderzoek wordt de kandidaat intensief begeleid om uiteindelijk effectief en succesvol te promoveren.

Het programma van het Dual PhD Centre is puur maatwerk: wij verzorgen de optimale begeleiding van de duale promovendus door middel van training, coaching en intervisie. Door deze aanpak promoveren onze duale promovendi vaak binnen dezelfde tijd als reguliere promovendi, ondanks het feit dat ze minder dagen per week ter beschikking hebben om onderzoek te doen.

Duaal promoveren heeft grote voordelen voor kandidaat, werkgever én promotor. Voor de typische kandidaat is het een mogelijkheid zich op een bijzondere manier verder te ontwikkelen, of zelfs een diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. De werkgever krijgt toegang tot de nieuwste wetenschappelijke kennis op zijn vakgebied en beschikking over een medewerker die zich zal ontwikkelen tot specialist. Promotoren krijgen te maken met zeer gemotiveerde kandidaten die vaak bijzondere vraagstukken aanpakken.
 

Een video van het Dual PhD Centre

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Universiteit Leiden Academy

De Universiteit Leiden Academy brengt het universitair onderwijs voor professionals samen, van korte cursussen tot masteropleidingen. Onze toegewijde docenten bieden u wetenschappelijke kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de professionele praktijk. Of u nu werkzaam bent in de wetenschap, overheid, zorg, juridische sector of het bedrijfsleven, wij hebben een opleiding die u verder helpt groeien. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.