Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Viering Zilveren Doctores

Datum
maandag 24 juni 2024
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Groot Auditorium

Viering Zilveren doctores

De Universiteit Leiden nodigt alle doctores die zijn gepromoveerd in 1999 graag uit voor een feestelijke bijeenkomst ‘Zilveren Doctores' op maandag 24 juni 2024 in het Academiegebouw te Leiden.

De Universiteit Leiden wil met deze bijzondere bijeenkomst al haar alumni die in dit jaar in Leiden zijn gepromoveerd gezamenlijk feliciteren ter ere van hun vijfentwintigjarig jubileum van hun bevordering tot doctor.

Het College van Bestuur van de Universiteit Leiden is trots op haar Zilveren Doctores. Tijdens de bijeenkomst ontmoet u andere gepromoveerden en geniet u samen van een mooi programma en een gezellige borrel na afloop.

16:00 – 16:30  Inloop Academiegebouw Universiteit Leiden
16:30 – 17:00 Speeches van onder anderen de Voorzitter College van Bestuur
prof.mr. Annetje Ottow
17:00 – 18:00 Borrel 
Locatie Academiegebouw, Rapenburg 73 te Leiden


Alle Leidse doctoren die zijn gepromoveerd in 1999 en van wie adresgegevens bekend zijn ontvangen een uitnodiging. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen kunt ook u zich op onderstaande manieren registeren. 

We vernemen graag of u aanwezig zal zijn bij dit feestelijke evenement. Dit kan online via het inschrijfformulier onderaan de pagina of door een e-mail te sturen naar info@alumni.leidenuniv.nl o.v.v. Zilveren Doctores. U ontvangt van ons een bevestiging voor 18 juni. Partners zijn van harte welkom, als u dit wilt kunt u dit aangeven in het formulier en hun naam opgeven. In verband met de maximum capaciteit van het Groot Auditorium kan het zijn dat de partners gedurende de 30 minuten durende plechtigheid in het Groot Auditorium in de belendende zaal dit via het scherm volgen. 

Bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen? Graag vernemen we dat ook via het daarvoor bedoelde inschrijfformulier hier onder. U ontvangt enige dagen voorafgaand aan de 24e juni de link waarmee u het officiele gedeelte online kunt volgen, en van ons een aandenken thuisgestuurd.

We kijken ernaar uit samen met u en uw mede-doctores van 25 jaar geleden stil te staan bij uw bijzondere jubileum.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met ons Alumnibureau via info@alumni.leidenuniv.nl of telefonisch via 071-5274050.

Registeren (wel/niet aanwezig)

Ja ik ben aanwezig 24 november Registreert u zich via dit formulier (voor 1 juni 2024) Het inschrijfformulier volgt zsm
Nee ik kan niet aanwezig zijn Registreert u zich via dit formulier (voor 1 juni 2024)
U ontvangt dan in juli van ons een aandenken thuisgestuurd.  Het officiële gedeelte van de bijeenkomst kunt op 24 juni vanaf 16.55 uur op deze pagina volgen. U ontvangt hier later nog informatie over. 
Het inschrijfformulier volgt zsm
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.