Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Maak kennis met Leiden Academy - Workshop keuzegedrag

Datum
donderdag 28 maart 2024
Tijd
Serie
Maak kennis met Leiden Academy
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Universiteit Leiden Academy

De Universiteit Leiden biedt een breed opleidingsaanbod aan om jouw carrière een boost te geven, nieuwe vaardigheden te leren of je kennis te verbreden. Het opleidingsaanbod voor professionals is verenigd in Universiteit Leiden Academy. Met een reeks workshops wil het Jonge Alumni Netwerk (JAN) jou kennis laten maken met het aanbod. In de maanden maart, april en mei kun je voor slechts 5 euro een voorproefje krijgen van cursussen/opleidingen. 

Hoe komen keuzes tot stand?

Wat beïnvloed onze keuzes? Hoe maak je een weloverwogen keuze en hoe kun je in een persoonlijke of professionele setting de keuzes van anderen beïnvloeden? 

Tijdens deze workshop van het Kenniscentrum Psychologie en Economisch Gedrag (KCPEG), o.l.v. Judith van Groos en Olaf Simonse, maak je kennis met de complexiteit van de menselijke psyche en hoe besluitvorming beïnvloed wordt door ons brein en sociale invloeden van buitenaf. 

Programma en aanmelden

Naast een kennismaking met Universiteit Leiden Academy is deze avond natuurlijk ook bedoeld om kennis te maken met jouw mede-alumni. Zoals gewoonlijk organiseren we daarom na de workshop een borrel waar je na kunt praten met oude bekenden of nieuwe gezichten! 

Programma

18.30-19.00 Inloop met koffie/thee
19.00-19.45 Theorie van gedrag
19.45-20.00 Pauze 
20.00-21.00 Gedrag in de praktijk
21.00-22.00 Borrel

 

Aanmelden

Je kunt je via deze aanmeldlink inschrijven. Wij vragen een kleine bijdrage van 5 euro voor de borrel.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.