Universiteit Leiden

nl en

Serie

Maak kennis met Leiden Academy

Wist je dat je bij de Universiteit Leiden je je leven lang kunt blijven ontwikkelen? Op de hedendaagse arbeidsmarkt is het van belang om continue te blijven leren en organisaties hebben hier vaak ook geld voor beschikbaar. Universiteit Leiden Academy biedt leergangen aan voor een breed scala aan werknemers en werkgevers. Of je nu jurist, beleidsmaker of ondernemer bent, Universiteit Leiden Academy heeft voor ieder wat wils. In de maanden maart, april en mei organiseert het Jonge Alumni Netwerk (JAN) in samenwerking met Leiden Academy drie interessante workshops om kennis te maken met het aanbod onderwijs voor professionals.

Overkoepelend thema

De workshops in deze serie hebben allemaal te maken met 'keuzes'. Hoe maken we weloverwogen keuzes en hoe kunnen we die van anderen beïnvloeden? Keuzestress is een belangrijke thema onder jonge(re) mensen, omdat er in de hedendaagse samenleving veel te kiezen valt. Waar eerdere generaties konden kiezen uit vier of vijf verschillende banen die pasten bij hun opleiding, kan de jongere generatie kiezen uit wel 100 verschillende opties, waaronder doorleren, remote werken of volledige omscholing. 

Tijdens deze workshop reeks voor jonge alumni hebben we dus gekozen voor dit thema en alle workshops/lezingen sluiten hier op een of andere manier op aan. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.