Universiteit Leiden

nl en

LinkedIn workshop (Engelstalig)

Datum
dinsdag 12 december 2023
Tijd
Locatie
Online

Heb jij al ervaring met LinkedIn? Als je in de nabije toekomst op zoek bent naar een baan of je meer wil weten over wat er gebeurt bij de bedrijven waar je graag wil werken is het zeker een interessant platform! Maar ook als je een sterk zakelijk netwerk wil opbouwen is LinkedIn een goed idee. Wij vertellen je er graag meer over tijdens deze online workshop.

Een groot deel van werkend Nederland zit op LinkedIn, benut je kansen door tijd te investeren in LinkedIn! Ook als je al een LinkedIn profiel hebt is deze workshop interessant om je verder te profileren. Tijdens deze online workshop gaan we in op de volgende drie stappen om jouw LinkedIn ervaring om te zetten tot een succes:

  1. Een goed profiel maken;
  2. Een professioneel netwerk opbouwen;
  3. Je netwerk actief gebruiken.

Vergroot je LinkedIn-kennis en kickstart je online netwerk.

Aanmelden

Meld je aan voor de Engelstalige workshop

Meld je aan voor de LinkedIn workshop
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.