Universiteit Leiden

nl en

Debat

Verkiezingsdebat: Hoe komt er vrede in Oekraïne?

Datum
donderdag 16 november 2023
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse Trappen

Op 16 november gaan onder andere kandidaat kamerleden Ruben Brekelmans (VVD), Jasper van Dijk (SP) en Gijs Tuinman (BBB) met elkaar in debat over de vraag hoe er vrede kan komen in Oekraïne en welke rol Nederland daarbij moet spelen.

Op 22 november 2023 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Veelgenoemde verkiezingsthema’s zijn asiel en migratie, bestaanszekerheid, klimaat en het herstellen van een deugdelijke rechtstaat. Hoewel al deze thema’s van groot maatschappelijk belang zijn, lijkt een ander belangrijk onderwerp van deze tijd nog weinig besproken te worden: de rol van Nederland bij de oorlog in Oekraïne.

The Hague Peace Projects

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.