Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Webinar 'Executive Master Cyber Security'

Datum
donderdag 26 oktober 2023
Toelichting
Introduction webinar: 16:00 - 16:45
Locatie
Online

Een webinar over Cyber Security voor professionals

Deze webinar vindt ook plaats op dinsdag 24 oktober van 16.00 - 16.45 uur. De webinar is in het Engels.

De webinar introduceert de executive master Cyber Security die de Universiteit Leiden aanbiedt in samenwerking met de TU Delft en de Haagse Hogeschool. Dit MSc programma behandelt zowel technische als niet-technische cybersecurity onderwerpen in deeltijd gedurende twee jaar. De webinar behandelt zowel inhoudelijke als administratieve aspecten, verder is er ruimte voor al je vragen over het programma.

Registreer je nu voor een gratis webinar over Cyber Security!

Heb jij in het dagelijks werk te maken met Cyber Security en wil je je daar verder in specialiseren? Doe dan mee aan de gratis introductie webinar over Cyber Security voor professionals en ontdek alles over deze tweejarige (Engelstalige) deeltijd masteropleiding aan de Universiteit Leiden.

Aanmelden

Video over het Cyber Security masterprogramma

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Meer informatie over het programma

Meer informatie is te vinden op de website van Cyber Security.

Voor professionals

Het programma is bedoeld voor professionals die meer willen leren over cyberbeveiliging en minstens twee jaar werkervaring hebben. Elk jaar verwelkomen we een diverse groep studenten in het programma, afkomstig van overheidsinstellingen, NGO's en commerciële organisaties, en met verschillende academische achtergronden, zoals informatica, sociologie, bedrijfskunde, rechten en economie.

De voordelen voor professionals

De voordelen voor professionals zijn drieledig. Ten eerste ontvangen professionals een Master of Science in Cybersecurity van de Universiteit Leiden. Ten tweede worden professionals blootgesteld aan een breed scala aan visies op cyberbeveiliging van deskundige academici uit een groot aantal verschillende disciplines, evenals van praktijkmensen die hun inzichten en expertise aanbieden tijdens gastcolleges in de verschillende cursussen van het programma. Ten derde bouwen professionals een sterk netwerk op van peers op wie ze kunnen terugvallen in hun professionele carrière.

Universiteit Leiden Academy

Universiteit Leiden Academy biedt onderwijs voor professionals, van korte cursussen tot masteropleidingen aan. Onze toegewijde docenten bieden je wetenschappelijke kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de beroepspraktijk. Of je nu werkt in de wetenschap, bij de overheid, in de gezondheidszorg, in de advocatuur of in het bedrijfsleven, wij hebben een opleiding die je helpt te groeien.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.