Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Beyond the Canvas: Exploring Art-Science Collaborations

Datum
woensdag 13 september 2023
Tijd
Serie
Days of Art & Science
Locatie
Museum De Lakenhal
Oude Singel 32
Leiden

Dit symposium is in het Engels. 

Kom naar de eerste editie van het symposium "Beyond the Canvas: Exploring Art-Science Collaborations" op 13 september in Museum De Lakenhal in Leiden. Dit evenement is speciaal bedoeld voor kunstenaars die zich willen verdiepen in het dynamische snijvlak van kunst en wetenschap.

In de afgelopen jaren heeft de versmelting van kunst en wetenschap geleid tot ontzagwekkende creaties, waardoor de grenzen tussen disciplines vervagen en nieuwe wegen voor creatieve verkenning worden aangewakkerd. Het symposium heeft tot doel een alomvattend inzicht te geven in samenwerking tussen kunst en wetenschap vanuit meerdere perspectieven.

Op het symposium zullen vooraanstaande sprekers aanwezig zijn die academische instellingen, gerenommeerde musea en praktiserende kunstenaars vertegenwoordigen en hun unieke standpunten en ervaringen in dit steeds evoluerende veld aanbieden.
 
"Beyond the Canvas" zal een platform bieden voor het stimuleren van discussies, het bevorderen van verbindingen en het aanwakkeren van nieuwe idee├źn onder kunstenaars die graag de mogelijkheden van kunst-wetenschappelijke samenwerkingen willen omarmen. Dit symposium belooft je artistieke horizon te verbreden en je aan te moedigen onbekende gebieden te verkennen.

Wil je meer informatie over dit symposium, of wil je je aanmelden? Bezoek dan de website van Beyond the Canvas.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.