Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur

De enige echte Toetanchamon-Pubquiz

Datum
vrijdag 25 november 2022
Tijd
Locatie
Rijksmuseum van Oudheden, Tempelzaal
Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Wie is de grootste Toetanchamon-kenner van de Lage Landen? Doe mee aan De enige echte Toetanchamon-Pubquiz en win de felbegeerde titel in dit bijzondere Toetanchamon-jubileumjaar. In deze pubquiz test je niet alleen je kennis van de wereldberoemde farao, maar ook van het oude Egypte, ‘Toetmanie’ en nog veel meer wonderful things. De Tempelzaal is onze pub en deelname is gratis! De pubquiz wordt georganiseerd door Friends of Saqqara i.s.m. het Rijksmuseum van Oudheden. FoS steunt Nederlands archeologisch onderzoek in Egypte, met name het Nederlands-Italiaanse opgravingsproject in Saqqara.

Prijzenpakket

Het egyptologische niveau wordt bewaakt door een deskundige jury, de snelheid van antwoorden door de klok. Doe individueel mee, of kom met vrienden en vorm een team. De winnaar(s) en grootste verliezer(s) van de quiz kunnen rekenen op een mooi prijzenpakket. Er zijn extra prijzen voor het team met de meest originele naam, en voor de persoon met de beste outfit!

Deelname

  • deelname is gratis, s.v.p. aanmelden via de RMO-website
  • samenstelling teams: minimaal 1 persoon, maximaal 6 personen
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.