Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Leiden Alumnifestival 2022

Datum
zaterdag 17 september 2022
Tijd
Locatie
Faculty Club (Academiegebouw)
Rapenburg 73
2311 SL Leiden
Alumnifestival 2019

Leiden Alumnifestival 2022

Kom op zaterdag 17 september 2022 terug naar Leiden en beleef een onvergetelijke middag en avond! De Universiteit Leiden opent na het grote succes van vorige jaren én de lockdowns wederom de deuren voor al haar oud-studenten. 

Avondvullend programma

Vanaf de middag zijn alle alumni welkom in de Leidse Faculty Club aan het Rapenburg. Praat bij met oude bekenden, leg nieuwe contacten tijdens de borrel, luister tussendoor naar de korte previews van De Nacht van Ontdekkingen en geniet van de hapjes en drankjes die worden uitgedeeld. Om 19.00 uur ontvangt u van ons een passe-partout voor de Nacht van Ontdekkingen. 

Nacht van Ontdekkingen

Want na het festival kunt u met dit toegangsbewijs gratis de Nacht van Ontdekkingen in: ga mee op excursie, volg een debat, luister naar lezingen, geniet van de muziek en de vele acts van tientallen onder andere Leidse wetenschappers van alle faculteiten van de Universiteit Leiden die samen met theatermakers, kunstenaars en muzikanten u een enerverende avond bieden.

De Nacht van Ontdekkingen vindt plaats van (ongeveer) 19.00 tot 01.00 uur in en om de Faculty Club, de Hortus botanicus en de Oude Sterrewacht. 

Als eerste kunnen inschrijven?

Alle alumni ontvangen via e-mail, nieuwsbrieven en social media de uitnodiging voor het Alumnifestival zodra het volledige programma bekend is. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van het programma en inschrijving? Stuurt u ons een e-mail.

Dit event is toegankelijk voor alle oud-studenten (en introducés) van de Universiteit Leiden.

Graag ontmoeten wij u op 17 september! 

Lilian Visscher
Directeur Alumnirelaties en Leids Universiteits Fonds

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.