Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Facultaire opening academisch jaar

Facultaire Opening Academisch Jaar

Datum
dinsdag 6 september 2022
Tijd
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Zaal
Atrium

Zet dinsdag 6 september om 16:00 uur in je agenda om met elkaar de start van het academisch jaar te vieren in het Atrium van het Gorlaeus Gebouw. De huisband van De Leidsche Flesch, Bronsch, is aanwezig voor de muzikale begeleiding. Sluit om 18:00 uur aan bij het avondcollege van Spinozalaureaat Ignas Snellen. Hij zal vertellen over exoplaneten en de zoektocht naar buitenaards leven. De lezing is in het Engels en vindt plaats in de De Sitterzaal van het Huygens. De lezing is ook online te bekijken. De link naar de livestream vind je hier op 6 september.  

Aanmelden voor de borrel/de lezing kan hier. Heb je vragen? Mail dan naar events@science.leidenuniv.nl 

De link naar de livestream.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.