Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Role of near-surface environment in tuning electrochemical CO2 reduction reaction and H2 evolution reaction

  • A. Goyal
Datum
donderdag 31 maart 2022
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Promotor(en)

  • Prof.dr. M.T.M. Koper

Samenvatting:

This PhD research has shed light on some of the ways in which the local electrolyte composition can differ from the bulk and how these changes in the local reaction environment can determine the activity and/or selectivity of two important electrocatalytic reactions, namely, electrochemical CO2 reduction reaction (CO2RR) and hydrogen evolution reaction (HER).

Proefschriften

Ongeveer een week na de promotie zijn proefschriften van Leidse promovendi digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen (alleen journalisten)

Marieke Epping
Adviseur wetenschapscommunicatie
m.epping@bb.leidenuniv.nl
071 527 1521

Algemene informatie

Bureau Pedel
pedel@bb.leidenuniv.nl
071 527 7211

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.