Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Weblecture

Benefiet Webinar voor Oekraïne

Datum
dinsdag 15 maart 2022
Tijd
Locatie
Online

Eerste (psychologische) hulp aan oorlogsgetroffenen

Joanne Mouthaan is voorzitter van de NtVP (Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma) en organiseert samen met vier andere grote vakverenigingen voor psychologen een benefiet webinar over acute psychologische hulp voor oorlogsgetroffenen.

Veel hulpverleners willen iets doen voor de getroffenen in oorlogsgebieden, maar wanneer is psychologische hulp nodig en wanneer niet? En wat is zinvol in een acute fase? In dit webinar geven we adviezen en richtlijnen over effectieve eerste (psychologische) hulp aan mensen in of gevlucht uit een oorlogssituatie.

Alle opbrensten gaan naar Oekraïne

Bied steun door deelname

Benefiet webinar voor Oekraïne
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.