Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

8e Werkconferentie LUMC-Campus Den Haag: op weg naar een gezonde stad

Datum
dinsdag 18 januari 2022
Tijd
Locatie
Online - gratis

De inschrijving voor de gratis, online werkconferentie van Boerhaave Nascholing - LUMC op 18 januari is geopend. De publiekslezing en workshops zijn gericht op iedereen die zich bezighoudt met gezondheidsvraagstukken.

Deze conferentie is geheel online op 18 januari. Voorafgaand aan de werkconferentie houdt prof. dr. Hanno Pijl een publiekslezing over leefstijlgeneeskunde. Tijdens de conferentie gaan we vanuit verschillende disciplines in op oplossingsmogelijkheden voor gezondheidsvraagstukken en gezondheidsverschillen. Ook is er meer te horen over hoe inwoners en wetenschappers reeds op dit gebied samenwerken en hoe de LUMC Campus-Den Haag probeert inwoners meer bij de plannen te betrekken. Vooral nodigen wij iedereen uit om mee te denken over nieuwe idee├źn en initiatieven die opgestart zouden kunnen worden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.