Universiteit Leiden

nl en

Rechtsgeleerdheid

Evenementen en congressen

De Leiden Law Academy verzorgt jaarlijks vele vakinhoudelijke evenementen en congressen: deze variëren van één dag tot meerdaags en zijn voor iedereen toegankelijk.

Om vakgenoten samen te brengen en nieuwe inzichten met elkaar te delen, organiseert de faculteit congressen en soortgelijke bijeenkomsten. Of het nu live, online of hybride is, de Leiden Law Academy ondersteunt deze evenementen zodat de wetenschappelijke staf zich volledig kan richten op de inhoud van de bijeenkomst.

Bekijk hier het actuele congresoverzicht.

De ondersteuning van de wetenschappelijke staf

De medewerkers van de Leiden Law Academy brengen jarenlange ervaring met zich mee in het organiseren van grootschalige bijeenkomsten. Met veel toewijding en oog voor detail ondersteunen zij de wetenschappelijke staf. Hierbij staat de praktische en organisatorische uitvoerbaarheid voorop en houden zij de (financiële) kaders scherp in de gaten. Op de (congres)dag(en) zelf voert de Leiden Law Academy de regie tijdens de bijeenkomst en wordt er niets aan het toeval overgelaten.

De Leiden Law Academy heet u van harte welkom

Wilt u als medewerker meer weten over de (gratis) mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom op de Sterrewacht. De Leiden Law Academy biedt naast ondersteuning op de dag zelf ook hulp bij het zoeken naar een gepaste congreslocatie, het opstellen van een programma, versturen van de uitnodigingen, de registratie van deelnemers, boeken van hotels, et cetera. De Leiden Law Academy heeft als interne congreslocatie alle facultaire ruimtes tot haar beschikking.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.