Universiteit Leiden

nl en

Rechtsgeleerdheid

Leiden Law Academy

Blijven ontwikkelen op academisch niveau is onontkoombaar in een snel veranderende arbeidsmarkt. Wij helpen u graag bij het actueel houden van uw kennis en vaardigheden. Voor een leven lang ontwikkelen moet u in Leiden zijn.

Ons docententeam scoort hoog op onderwijskwaliteit en brengt u graag het beste wat Leiden te bieden heeft. Internationaal behoort de faculteit al jarenlang tot de wereldtop volgens internationale ranglijsten zoals de QS World University Rankings. De hoogleraren en docenten staan met hun onderwijs en onderzoek midden in de maatschappij. Zij zijn veelgevraagde trainers en sprekers in het bedrijfsleven en de overheid. Ook treden zij regelmatig op in de media over actuele onderwerpen.

Voor een levenlang leren en ontwikkelen

Als juridische professional, student, alumnus of geïnteresseerde kunt u terecht bij de Leiden Law Academy. Deze afdeling binnen de rechtenfaculteit biedt een hoogwaardig aanbod aan cursussen, webinars en specialisatieopleidingen in vrijwel alle rechtsgebieden. Het onderwijs is direct toepasbaar in de praktijk en biedt gelegenheid tot netwerken. Als erkende opleidingsinstelling verstrekt de universiteit een bewijs van deelname van belang voor NOvA / PO opleidingspunten. Naast postacademische nascholing verzorgt de Leiden Law Academy een ruim aanbod aan evenementen en congressen.

Het actuele aanbod van Juridisch PAO

Het juridisch postacademisch onderwijs (Juridisch PAO) is voortdurend in beweging. Kijk voor het meest actuele aanbod hieronder:

Nederlandse orde van Advocaten (NOvA)

Ons cursusaanbod en overzicht van rechtsgebieden sluit aan op de meest recente indeling van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). 

Bekijk hier het volledige overzicht op Leiden Law Academy (voorheen Juridisch PAO Leiden). 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.