ELS@Leiden

Vind op deze pagina het laatste nieuws over ELS@Leiden!

Ons lab heeft een LinkedIn-pagina en een eigen nieuwsbrief, de ELS Bulletin. Verder delen we updates via e-news en de facultaire nieuwsbrief voor medewerkers, via de facultaire nieuwbrief voor promovendi en via de nieuwsbrief van het onderzoeksprogramma Coherent Privaatrecht.

Lees onze ELS Bulletin!

Het Empirical Legal Studies-project op onze faculteit heeft veel te delen, zoals aankomende activiteiten, recente publicaties, initiatieven in onderwijs en meer! Zou je graag al deze updates over ELS op één plek willen ontvangen? Dan is de ELS Bulletin misschien iets voor jou! Als je de eerdere edities gemist hebt, kun je alvast hier een kijkje nemen. Weet je al zeker dat je graag op de hoogte wil blijven? Je kunt je hier aanmelden voor de ELS Bulletin!