Universiteit Leiden

nl en

Jan de Keijser benoemd tot hoogleraar Criminologie

Jan de Keijser is benoemd tot hoogleraar Criminologie.

Sinds 2010 onmisbaar voor de afdeling

Jan de Keijser heeft sinds 2010 furore gemaakt als UHD bij de afdeling Criminologie. Zijn uitstekende onderwijs, zijn voortreffelijke onderzoeksresultaten én zijn grote inzet voor het reilen en zeilen van de afdeling Criminologie, het Instituut voor Strafrecht & Criminologie en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, bv. als lid van de examencommissie, vormden voor het College van Bestuur alle aanleiding om hem tot hoogleraar te bevorderen.

De afdeling Criminologie is zeer gelukkig met de benoeming van Jan, en zij willen hem dan ook alle plezier en succes wensen in zijn nieuwe functie.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.