Universiteit Leiden

nl en

Comenius Teaching Fellowship voor Eun-ju Kim

Dr. Eun-Ju Kim (LIAS/ATC) heeft van NWO een Comenius Teaching Fellowship 2024 toegekend gekregen. De titel van haar project is "Leveling the reading and learning environment: language support for students of Korean and Japanese with reading difficulties (LD/dyslexia)".

Dit project bouwt voort op Eun-Ju’s jarenlange inzet om het tweedetaalonderwijs in Koreaans en Japans toegankelijker te maken voor studenten met dyslexie en aanverwante uitdagingen. In haar project zal ze ondersteuningsmethoden ontwikkelen voor studenten met dyslexie die zich niet-Latijnse (inclusief niet-alfabetische) schriften eigen willen maken, met het doel bij te dragen aan een inclusievere leeromgeving.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.