Universiteit Leiden

nl en

Faculteitsbureau verhuisd naar Herta Mohr

Het faculteitsbureau is per 13 mei verhuisd naar het Herta Mohrgebouw.

Op de eerste verdieping zijn het Faculteitsbestuur en de afdeling Communicatie en Marketing (C&M) gehuisvest. De afdelingen Beleid, Advies en Strategie (BAS), Informatisering en facilitaire zaken (IFZ), waaronder ECOLe, Financieel, Economische Zaken (FEZ) en Human Resources (HR) en het stafbureau en ambtelijk secretariaat van Onderwijs- en Studentzaken (OSZ) zijn gehuisvest op de tweede verdieping. Op die verdieping van Herta Mohr zijn verder vanuit Onderwijs- en Studentzaken (OSZ) de studieadviseurs, onderwijsco├Ârdinatoren en onderwijsadministratie van de volgende opleidingen gehuisvest: 

  • (Res)MA Asian Studies
  • BA Chinastudies 
  • BA Midden-Oostenstudies 
  • (Res)MA Middle Eastern Studies
  • BA Japanstudies
  • BA Koreastudies 
  • BA Oude Nabije Oosten-studies
  • BA Religiewetenschappen
  • MA Religious Studies 
  • BA South and Southeast Asian Studies 

De fietsenstalling van Herta Mohr is geopend vanaf dinsdag 21 mei.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.