Universiteit Leiden

nl en

Uitreiking bachelordiploma’s Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Na jaren zwoegen en zweten mochten honderen bachelorstudenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid op 25 en 26 oktober hun diploma in ontvangst nemen. Een feestelijke bijeenkomst voor deze groep geslaagden.

Een van deze geslaagden is Gina Eerkes:

'Tijdens deze ceremonie konden we onze diploma's in ontvangst nemen, terwijl familie en vrienden werden verwelkomd met koffie en thee. Dit zorgde voor een gezellige sfeer. Het was ook erg leuk om weer even bij te praten met medestudenten. Tijdens het plenaire deel blikten we terug op de afgelopen drie jaar. Dit was een mooie gelegenheid om mijn oma en vader te laten zien wat ik de afgleopen jaren heb geleerd!'

'Ik heb mijn Bachelor met veel plezier afgerond. Het was een enorm interessante studie met een groot variëteit aan vakken; de rechtenvakken vond ik vaak net wat lastiger. Inmiddels zit ik alweer middenin mijn master Comparative Criminal Justice. Na afloop van de uitreiking hebben we bijgepraat over onze huidige bezigheden, aangezien veel studenten verschillende paden zijn ingeslagen.'

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.