Universiteit Leiden

nl en

Werk aan het spoor

Ontwerpen, ontwikkelen of begeleiden van leertrajecten

Werk aan het spoor

Railcenter is dé plek in Nederland die opleidingen ontwikkelt en organiseert op het gebied van railinfra. Binnen het project Technisch Vakmanschap verandert de manier van leren en certificeren hierbij. Om vakbekwaam te worden en blijven worden bijvoorbeeld praktijkleerperiodes, proeven van bekwaamheid en portfolio’s ingezet.

Via Dé Nova (Assesment & Learning) werkt PLATO bij Railcenter aan het ontwerpen, ontwikkelen en begeleiden van een aantal leertrajecten. Specifiek gaat het om de basismodules binnen de opleiding Treinbeveiliging. Nauwe samenwerking met uiteenlopende inhoudsdeskundigen is daarbij essentieel.

Zo bouwen we samen aan kwaliteit en vakbekwaamheid, en borgen we de veiligheid en beschikbaarheid van het spoor.

Neem voor meer informatie over het ontwerpen, ontwikkelen of begeleiden van leertrajecten contact op met Anja Zonneveld

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.