Universiteit Leiden

nl en

Bachelor Open Dag voor het eerst in Pieter de la Courtgebouw: bekijk de foto's + film

De Bachelor Open Dag vond op zaterdag 22 oktober 2022 voor het eerst plaats op de faculteiten in plaats van in het stadscentrum. Daarnaast was het de eerste open dag in twee jaar waarbij scholieren de universiteit weer fysiek konden bezoeken. Een debuut voor het Pieter de la Courtgebouw dus, waar de verschillende opleidingen en services van de Faculteit der Sociale Wetenschappen in de spotlight werden gezet. Bekijk het fotoverslag + de film voor een impressie van de open dag op de faculteit.

Bekijk een visuele impressie van deze dag!

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Beeld: Su├ędy Mauricio

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.