Universiteit Leiden

nl en

Cursus Oefen(bege)leider voorjaar 2023

Cursus Oefen(bege)leider voorjaar 2023

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de cursus Oefen(bege)leider voorjaar 2023.

In deze driedaagse cursus worden een (theoretische) basis gegeven en handvatten aangereikt voor het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van oefeningen, gericht op incicentbestrijding, crisisbeheersing en rampenbestrijding. Hierbij ligt het accent op het maken van oefendraaiboeken. De cursus is gebaseerd op de hulpmiddelen vanuit het landelijke project Effectief Oefenen.

Doelgroep

Personen uit alle kolommen/organisaties die betrokken zijn bij het voorbereiden, uitvoeren en/of evalueren van oefeningen en oefendraaiboeken voor incidentbestrijding, crisisbeheersing en rampenbestrijding. Gericht op MBO-4/HBO werk- en denkniveau.

Meer informatie over deze cursus vindt u op de homepage van PLATO (Universiteit Leiden) onder het tabblad 'Cursussen'.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.