Universiteit Leiden

nl en

Verhalen in leren en educatie van volwassenen

Bijeenkomst in Wenen

Onlangs heeft in Wenen een bijeenkomst plaatsgevonden van de partners in het project Story-comp.

Story-comp ontwikkelt (online) opleidingsmodules en hulpmiddelen voor diegene die in volwassenen educatie gebruik willen maken van de mogelijkheden van storytelling om het onderwijs te verrijken, te verlevendigen.
Denken over ervaringen als verhalen, die verhalen delen en er gezamenlijk op reflecteren wordt gezien als middel om de greep op de gebeurtenissen in het leven, werken en leren te versterken en daar inspiratie uit te putten.

PLATO heeft voor dit project met de partners de ontwikkeling van een theoretisch, en richtinggevend kader verricht.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.