Universiteit Leiden

nl en

Subsidie voor workshopserie over oceaanbeheer

Dr. Vanessa Newby (ISGA) en Dr. Catherine Jones van St Andrews hebben een subsidie ter waarde van meer dan 23.000 euro gewonnen uit de RSE Saltire Facilitation Network Award getiteld: 'Worse Things Happen at Sea': The Governance & Security of the Ocean. De beurs omvat drie workshops in 2022: een in Leiden, een in Edinburgh en een in Londen.

De workshopserie Oceans Governance moet academici, beleidsmakers en praktijkmensen samenbrengen om de volgende onderling samenhangende vragen te behandelen: Wat voor soort politieke ruimte zijn de oceanen? Hoe kunnen we een internationaal kader creëren dat het mogelijk maakt de oceanen te besturen? In hoeverre moet de vrijheid van de zeeën worden gehandhaafd?

Lees het hele nieuwsbericht op de Engelse pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.