Universiteit Leiden

nl en

Podcast - Career Time Playback

Luister nu naar de Career Time Playback Podcast!

Heb je een van de workshops van de Career Service FGGA gemist, of wil je de belangrijkste informatie nog eens doornemen? Je kunt de opgenomen workshops nu beluisteren in de vorm van een podcast. We hebben de workshops ingekort tot 20-30 minuten, zodat je ze kunt beluisteren tijdens een fietstocht, wandeling, vanaf je bank, of vanaf elke andere plek waar je het liefst naar podcasts luistert. 

Wil je de volgende workshop live bijwonen? Klik dan op deze link voor een overzicht van de komende evenementen. 

Luister naar de Career Time Playback Podcast op de volgende platforms: 
Spotify
Apple Podcast

Career Service activiteiten

Studeren is meer dan alleen een diploma halen. Het gaat ook om de voorbereiding op een professionele loopbaan. De Career Service wil vooral de overgang van de universiteit naar de arbeidsmarkt vermakkelijken. Daarom worden er elk jaar een hele reeks activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld verschillende workshops. Klik hier om meer informatie te vinden over de Career Service van de FGGA.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.