Universiteit Leiden

nl en

Zet 8, 9 & 10 oktober in je agenda voor de LUVE Afstudeershow 2021

Op 8, 9 en 10 oktober 2021 vindt 'Share the LUVE' plaats. Tijdens deze afstudeershow worden de werken vertoond van de dit jaar afgestudeerden van de master Visuele Etnografie van de Universiteit Leiden. Dus markeer je agenda en geniet van drie dagen vol film, foto, kunstwerken, tentoonstellingen, goede gesprekken en meer!

Programma

Naast een feestelijke opening, mede verzorgd door het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op vrijdag, bestaat elke dag uit drie of vier tijdslots. In elk blok zijn er twee 'screenings' en is er ruimte om te praten over wat we net hebben meegemaakt. Na elk slot is er een pauze en tijd om de onderzoeker te ontmoeten, naar het toilet te gaan en wat frisse lucht of een drankje te halen! 

Vrijdag 08/10: 13.30-21.30
Zaterdag 09/10: 12.00-21.00
Zondag 10/10: 12.00-21.30

Het volledige programma is te vinden op de evenementpagina van Share the LUVE. Hier vindt u welke films er worden vertoond en het tijdschema van het festival.

Let op: We leven in onzekere tijden, houd daarom onze social media in de gaten om eventuele wijzigingen in het programma te checken. 

Lees het interview

In dit interview vertellen docent Mark Westmoreland en twee studenten over het onderzoek en hun liefde voor visuele entografie. ‘Voor een film moet je onderhandelen met de deelnemers aan je onderzoek.’

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.