Universiteit Leiden

nl en

Koninklijke onderscheiding voor Geert Jan Mantel

Geert Jan Mantel, bestuurder van het Centre for Japan Studies is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Mantel is onderscheiden vanwege zijn inzet om de handelsbetrekkingen tussen Japan en Nederland te versterken. Dit deed hij in zijn rol als bestuurder in het bedrijfsleven, maar ook daarbuiten. Zo is hij voorzitter van de stichting DUJAT, waar hij een verbindende rol speelt tussen de 150 daarbij aangesloten bedrijven en overheidsorganisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van de economische en sociale relaties tussen beide landen. 

Japanse onderscheiding

Mantel is daarnaast bestuurlijk actief bij het Centre of Japan Studies van de Universiteit Leiden en lid van de Raad van Advies van het Japan Museum Sieboldhuis te Leiden. Vorig jaar heeft de Japanse keizer Mantel de onderscheiding ' Order of the Rising Sun, Gold Rays with Neck Ribbon' toegekend.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.