Universiteit Leiden

nl en

Literatuurstudie Agressie en geweld in het veiligheidsveld

Rapport literatuurstudie agressie en geweld in het veiligheidsveld is gepubliceerd

Op 5 maart 2021 is de door PLATO, in samenwerking met het Institute for Global Affairs (ISGA) en Ockham IPS, verrichte literatuurstudie naar agressie en geweld jegens beroepsgroepen werkend onder beleidsverantwoordelijkheid van het Ministerie van Justitie en Veiligheid gepubliceerd. Het rapport is beschikbaar op de website van het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) van het ministerie van Justitie en Veiligheid (zie onderstaande link).

https://www.wodc.nl/actueel/nieuws/2021/03/05/geweld-tegen-mensen-in-het-veiligheidsveld-moet-beter-gemonitord-worden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.