Universiteit Leiden

nl en

Cursus Oefen(bege)leider

Inschrijven cursus Oefen(bege)leider

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de cursus Oefen(bege)leider najaar 2021.

In deze driedaagse cursus worden een (theoretische) basis gegeven en handvatten aangereikt voor het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van oefeningen, gericht op incidentbestrijding, crisisbeheersing en rampenbestrijding. Hierbij ligt het accent op het maken van oefendraaiboeken. De cursus is gebaseerd op de hulpmiddelen vanuit het landelijke project Effectief Oefenen.

Doelgroep

Personen uit alle kolommen/organinisaties die betrokken zijn bij het voorbereiden, uitvoeren en/of evalueren van oefeningen en oefendraaiboeken voor incidentbestrijding, crisisbeheersing en rampenbestrijding. Gericht op MBO4/HBO werk- en denkniveau.

Meer informatie over deze cursus vindt u op de homepage van PLATO onder het tabblad 'Cursussen'.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.