Universiteit Leiden

nl en

Een technologie verduurzamen die nog niet eens bestaat

Milieuwetenschappers Stefano Cucurachi en Flora Siebler maken deel uit van het nieuwe consortium PROGENY, dat 3,6 miljoen euro van de Europese Commissie heeft ontvangen. PROGENY is een ambitieus project dat de mogelijkheden van zeepbellen gaat onderzoeken voor innovaties zoals ultradunne schermen.

PROGENY is een project dat gefinancierd is uit het FET-OPEN programma van de Europese Commissie. FET-OPEN subsidieert revolutionaire innovaties die risicovol zijn maar potentieel ontwrichtend zijn. Stefano Cucurachi en Flora Siebler van het Centrum voor Milieuwetenschappen Leiden gaan de mogelijke milieueffecten van deze nieuwe technologie evalueren. Lees het Engelstalige interview hier

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.