Universiteit Leiden

nl en

Artikel Marcel Cobussen in boek Musik, die Wissen schafft: Perspektiven künstlerischer Musikforschung

In het recent verschenen boek Musik, die Wissen schaft. Perspektiven kunstlerischer Musikforschung, samengesteld door Prof. Arnold Jacobshagen, schreef Marcel Cobussen het artikel Kunstlerische Forschung und Klangkunst im offentlichen Stadtraum.

Musik, die Wissen schaft. Perspektiven kunstlerischer Musikforschung

Kunstlerische Forschung und Klangkunst im offentlichen Stadtraum

In dit artikel bespreekt Cobussen vier esthetische en micropolitieke ingrepen in de auditieve openbare ruimte: Max Neuhaus' "Times Square", Peter Cusack's "Berlin Sonic Places", Edwin van der Heide's "Fluisterende Wind" en Asa Stjerna's "Strome".

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.