Universiteit Leiden

nl en

Brand in studentenflat - noodnummer voor studenten/Fire in student apartment- emergency number

In verband met de brand in studentenflat De Struyck aan het Rijswijkseplein in Den Haag hebben we een noodnummer ingesteld: 071-5271132. (English below)

De brand, die zondagochtend 10 mei uitbrak, is gedoofd. Studenten die door de brand in de problemen komen, kunnen bellen met dit noodnummer dat deze zondag tot 17.00 uur bereikbaar is. Na 17.00 uur kun je contact opnemen via veiligheidszaken@bb.leidenuniv.nl We proberen je zo goed mogelijk  te helpen. Kijk voor alle laatste informatie over de brand op de website Haaglandenveilig.nl

Due to the fire (which is out now) in the student apartment on the Rijswijkseplein in The Hague, we have set up an emergency number: 071-5271132. Students who get into trouble can call this emergency number. After 5 PM today you can reach us by e-mail: veiligheidszaken@bb.leidenuniv.nl We will try to help you as best as we can. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.