Universiteit Leiden

nl en

Centre for Professional Learning organiseert eerste online masterclass

Op 11 en 18 juni organiseert het Centre for Professional Learning (CPL) voor het eerst een twee-daagse online masterclass: De nieuwe Public Affairs Professional - de effectieve beïnvloeder in post-coronatijd. De masterclass wordt eigenlijk twee keer per jaar in Den Haag gegeven, maar is deze editie aangepast op de huidige situatie. Vanwege de coronamaatregelen was CPL genoodzaakt alle opleidingsprogramma's voor professionals te annuleren de afgelopen maanden

Public affairs professionals kijken vooruit naar de post-coronatijd. Ze merken dat ze er steeds meer taken bij krijgen, hun werkwijze verandert en de crisis zorgt voor andere accenten. Ze doen veel meer dan alleen de relaties met de beslissers onderhouden, slimme lobbyboodschappen bedenken en werkbezoeken organiseren. Wat zijn uw nieuwe prioriteiten als gevolg van de coronacrisis?

In deze online masterclass neemt public affairs adviseur Erik van Venetië u in twee sessies mee langs de maatschappelijke trends die van invloed zijn op het vak en hoe u daar in uw dagelijks werk mee omgaat. In een kleine groep vergelijkt u uw activiteiten met de vijf verschillende taakclusters van de PA-professional van nu. Past u de nieuwe ontwikkeling al in uw werk toe? Maakt u gebruik van de juiste competenties en stelt u de juiste prioriteiten? Hoe houdt u plezier in uw werk zonder u zelf voorbij te lopen?

Na de masterclass

In de vier maanden na de masterclass bieden we u twee e-coach momenten met Erik van Venetië. Hij geeft u persoonlijk advies op hoe u de verkregen inzichten verder kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.