Universiteit Leiden

nl en

Nieuwe brochure geeft kleurrijk beeld van de Universiteit Leiden

Wil je meer weten over de Universiteit Leiden, haar onderzoek, onderwijs en maatschappelijke betekenis anno 2020? Lees dan de vernieuwde brochure over de universiteit: Over Ons 2020. Ook het onderzoek en onderwijs in de zeven faculteiten komt uitvoerig aan bod.

Daarnaast omvat het magazine kerncijfers, informatie over collecties, faciliteiten, prijswinnaars, samenwerking, duurzaamheid, diversiteit en alumni en bevat het een tijdlijn met historische hoogtepunten van de universiteit.

Magazine opvragen

Het magazine Over Ons 2020 is in (houtvrij) papieren versie – Nederlandstalig en/of Engelstalig – op te vragen bij communicatie@leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.