Universiteit Leiden

nl en

Ina van Berckelaer-Onnes opgenomen in de Eregalerij Canon Sociaal Werk

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) heeft emeritus-hoogleraar Orthopedagogiek Ina van Berckelaer-Onnes in de Eregalerij van de Canon Sociaal Werk opgenomen. Van Berckelaer-Onnes heeft veel betekend voor de Nederlandse autismegemeenschap.

Ina van Berckelaer-Onnes
Ina van Berckelaer-Onnes

In de Eregalerij van de digitale Canon Sociaal Werk staan mensen die het verschil hebben gemaakt op sociaal gebied. NVA-erelid Ina van Berckelaer-Onnes (1942) zet zich al decennialang in om de hulp aan mensen met autisme en hun naasten te verbeteren.

‘Ik ben zeer vereerd’, zegt Van Berckelaer-Onnes in een reactie. ‘Mijn hart ligt echt bij autisme. Ik heb mijn werk als zorgverlener en wetenschappelijk onderzoeker jarenlang met heel veel plezier gedaan. En dat doe ik nog altijd.’

Lees meer over "Ina van Berckelaer-Onnes opgenomen in de Eregalerij Canon Sociaal Werk" ›› 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.