Universiteit Leiden

nl en

Esther Philips nieuwe voorzitter EARMA

Esther Philips, subsidie-adviseur bij het Centrum voor Milieuwetenschappen, is gekozen als nieuwe voorzitter van de European Association for Research Managers and Administrators (EARMA).

Sharon Bailey en Esther Philips
Sharon Bailey en Esther Philips

Voorzitter

Esther Philips is per 1 september 2019 de nieuwe voorzitter van EARMA. Zij volgt Sharon Bailey (NUI Galway) op. 
Onder het voorzitterschap van Sharon Bailey heeft de 25ste editie van de jaarlijkse conferentie in Bologna met 900 deelnemers plaatsgevonden. Gedurende deze conferentie is tijdens de algemene leden vergadering Esther Philips met een ruime meerderheid (130-69 stemmen) als voorzitter gekozen.

 

Over EARMA

EARMA is een internationale organisatie van onderzoekmanagers en -administrateurs. EARMA steunt en promoot haar leden in hun professie, te weten het ondersteunen van excellent onderzoek. Naast het jaarlijkse congres, biedt EARMA trainingsprogramma’s en netwerkmogelijkheden aan haar leden. EARMA onderscheidt zich door het succesvol onder de aandacht brengen van de beleidsvisie vanuit de onderzoekondersteuning naar belanghebbenden, zoals bijvoorbeeld de Europese Commissie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.