Universiteit Leiden

nl en

Lancering zesde editie van de European Cyber Security Perspectives

KPN heeft op 12 maart de zesde editie van de European Cyber Security Perspectives gepubliceerd. Sergei Boeke, onderzoeker aan het Insitute of Security and Global Affairs, heeft hierin een artikel geschreven over Cyber Warfare.

The European Cyber Security Perspectives is een samenwerkingsverband van de Nationale Politie, het National Cyber Security Centre (van het Ministerie van Veiligheid en Justitie) en een groot aantal bedrijven en onderwijsinstellingen. Het idee hierachter is dat samenwerking en kennisdeling essentieel is op het gebied van cyber security. Het doel van het rapport is deze kennis te delen met een breder publiek.

Cyber Warfare

Sergei Boeke analyseert in zijn artikel het onderwerp Cyber Warfare ‘De invloed van (geo)politieke belangen binnen het cyber security speelveld groeit’.

Lees het volledige artikel op BeveiligingsWereld.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.