Universiteit Leiden

nl en

Willem van der Does op Scientias.nl over corona en stadia van rouwverwerking

Als het gaat om de naleving van de coronaregels verschillen we nogal van mening. Maar waarom eigenlijk? Volgens Willem van der Does is er sprake van rouwverwerking en bevindt niet iedereen zich in hetzelfde stadium. Lees meer op de populair-wetenschappelijke nieuwssite Scientias.nl.

Scientias.nl

Dit is waarom we de coronaregels aan onze laars lappen

NPO Radio 1

Kunststof met Willem van de Does in een uur interview met Elisabeth van Nimwegen over zijn boek Geluk is ook niet alles. 
Kunststof (juli 2019)

‘Mesmers patiënten kregen stuiptrekkingen’ (Getty Images)

KIJK

Start van een nieuwe rubriek in de Kijk. Franz Anton Mesmer geniet enige bekendheid omdat hij met een vroege vorm van hypnotherapie kwam. Wie was deze man, die in de achttiende eeuw een golf van opwinding veroorzaakte, maar nu grotendeels vergeten is? 

Volkskrant Weekendinzicht

Opdat we leren van andermans ervaringen: elke week een levensveranderend inzichtje van een bekendere Nederlander. Deze week Willem van der Does (58), hoogleraar klinische psychologie en auteur van Geluk is ook niet alles (verschijnt in maart).
Weekendinzicht: Hardnekkig ongewenst gedrag duurt voort omdat het ook iets oplevert

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.