Universiteit Leiden

nl en

Happietaria: neem een hap uit de mensenhandel

Pop-uprestaurant Happietaria heeft haar deuren weer geopend in Leiden. Van 4 februari tot 2 maart kun je komen eten voor het goede doel. Studenten van de christelijke verenigingen in Leiden koken een heerlijk menu, en de opbrengst gaat naar een stichting die strijd tegen mensenhandel in Zuid-Oost Azië.

Op 4 februari werd Happietaria Leiden geopend door Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de Christenunie in de Tweede Kamer. Het pop-uprestaurant is dit jaar gevestigd in Het Gebouw in Leiden-Noord. Het wordt gerund door vrijwilligers, allen studenten van de verschillende christelijke verenigingen in Leiden. Van maandag t/m zaterdag koken zij een heerlijk diner, waarvan de opbrengst volledig gaat naar de strijd tegen mensenhandel in Zuid-Oost Azië. 

Iedereen is welkom in Happietaria Leiden: studenten, medewerkers en natuurlijk ook inwoners van de stad. Kom eten voor het goede doel, en neem een hap uit mensenhandel!

Een sfeerimpressie van Happietaria 2019 op de openingsavond. Foto's: Sybren Dallinga

Meer informatie en reserveren voor Happietaria Leiden

Lees meer over het goede doel van Happietaria 2019: de strijd tegen mensenhandel in Zuid-Oost Azië

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.